romantikus 800
amor_kutyakutyusos-800_2casino-amor-800_2romantikus 800love night 800vizfestekes_800szarvasszan_800karacsonyos1_800rénszarvasos akvarell

Szerelemsorsjegy egynyereményes

2 490 Ft

Lepd meg párodat egy személyre szabott kaparós szerelemsorsjeggyel, aminek a nyereményét nálad válthatja be. Azért, hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttünk közel 100 ötletet „NYERTES MEZŐ”, amiből válassz ki egy hozzátok legjobban illőt, vagy amivel szívesen meglepnéd a szerelmed (ez lesz a nyereménye). Vagy, ha saját ötleted van, akkor válaszd az “egyéni szöveg” opciót, majd a megjegyzés rovatba írd be azt (maximum 25 karakter). Következő lépésként válassz két programot a „NEM NYERT MEZŐ” közül. A sorsjegy, az izgalom fokozása érdekében úgy lett kialakítva, hogy ezek is esélyesnek tűnjenek. Majd válassz sorjegyfajtát és rakd a kosárba. Mi ezekből készítjük el az ajándékod, ami 2 kaparós felülettel ellátott kártya lesz, amin ott rejlik az általad választott nyeremény. Névnap, születésnap, évforduló, vagy csak úgy mert szereted. El sem hinnéd mekkora sikere lesz, hisz veled csak nyerhet! Miért költenél sok pénzt megszokott ajándékokra, amik az ágy alatt végzik?

A rendelési felület asztali számítógéphez lett optimalizálva.

  • NYERTES MEZŐ

    * AZ 1 NYERTES VÁLASZTÁSOD

    NEM NYERT MEZŐ

    * A 2 NEM NYERTES VÁLASZTÁSOD

Termékleírás

Méret : 105 mm x 148 mm
Szín: egy oldalon színes
Nyomathordozó: 300g-os karton
Kivitel: 2 db kaparófelülettel ellátott

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

 

Játékszabály:

A megajándékozott kaparja le “A te szimbólumaid és nyereményed” mezőt, majd a mellette lévő felületet. Ha itt három egyforma szimbólumot talál és az szerepel az övéi között, akkor a hozzá tartozó nyeremény beváltására jogosult, amit bármikor beválthat nálad, mindenféle előjegyzés nélkül. Egy nyeremény csak egyszer használható fel.

További információk

Súly 0.03 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Légy az első aki értékeli “Szerelemsorsjegy egynyereményes”

Back to Top